Nak ngurat ke ?

My photo
Everything about me is simple. Nad is the name given. 18 years old and still alive. I don't like Kpop. I do have a pyjamas that i always wear it when playing the badminton but I don't care. I am easily inspired by pretty things or pretty words. I reblog what I want and write what I want. You can't control me sweet heart. And Mols is my inspiration.

20110826

CHALLENGE ME .

I hate for yesterday , as my teacher gave an essay which title about Kemerdekaan . I'm getting blur when started that essay by Pendahuluan . OMG . It likes a suck in my life . She asked me to do in 5 pages as you can do :0 . mak aihh ! saya rase macam nak terrrrr aje bile memikirkan cara nak buat essay panjang tu sebegitu rupa . okay . saya cuba pada malam tu , sambil mendengar lagu raya . Stop for 2 paragraph , i 'm released my tension pushion by cycling malam malam . Jyeahh . rase macam nak  cycling 24 hours , tak nak tido dalam rumah . Hmm . athe satu motorcycle ni muncul dekat belakang aku lepastu cakap mcm ni , aik ? malam malam pun cycling ke dek ? rasa malu , segan tahap gaban pun athe . Ehh , suke hati sayalah nak cycling malam malam ke , pagi pagi  bute ke , athe atok nenek kau kisah ? -,- .

The next day , sch , buat majlis khatam al-quran . Macam biase students kena kumpul dekat dewan lepastu labuhkan punggung masing masing dengar ceramah . i'm being a good girl when sat on the floor -,- . lepastu , time balik dapat souvenier pen 1 malaysia dan saya teruje menggunakannya sbb meningkatkan lagi semangat patriotik aku . kbaii .

-NNY-

Tolong bagi Hamster saya makan .